mandag den 27. juli 2015

Monday morning blues i moderat grad


Så blev det mandag og jeg har faktisk aldrig rigtigt hørt ind under kategorien af mennesker, der lider voldsomt af ”Monday morning blues” og får det meste af søndagen ødelagt ved at tænke på at jeg skal afsted om mandagen. Jeg er beriget med en ”nu er det sådan det er” tilgang og så tager vi den derfra.

Jeg elsker at møde tidligt på mit arbejde (allersenest kl. 6.45) – inden der bliver fuld skrald på og alle andre møder ind. Jeg er ikke det store snakkehoved fra morgenstunden, men har brug for en stille start på dagen. De sidste mange uger er jeg faktisk begyndt at gå på arbejde – ja, altså gå i stedet for at cykle :-)

Jeg kan godt li’ at mærke havnen og byen vågne; lastbiler der bryder stilheden i gaden og mågerne, der skriger i jagten på morgenmad. Så sænker jeg lige skulderne og trækker vejret lidt ekstra dybt.

Og det bliver måske også til et enkelt ”god morgen” til en forbipasserende (vi er ikke så mange på farten omkring kl. 6.20 i Odense) – sjovt hvordan sådan et ”god morgen” eller et smil fra en fremmed faktisk også kan påvirke resten af dagen i en positiv retning.

Og så er mandag også sommer yoga dag – jeg begyndte at gå til yoga i januar, så ja, jeg tilhører nu også kategorien af mennesker, der har set yoga lyset! 

Udfordrer mig selv lidt her i juli, hvor flere yogahold er slået sammen, så nu er det med andre yoga lærere og andre øvelser end dem jeg var blevet vant til. Men det er vist kun sundt af kommet ud af komfortzonen, men tror nu nok alligevel at mit yoga hjerte er mest til yoga nidra med stort fokus på afspænding. 

Yoga er rigtig godt til at få lidt styr på tanke-mylderet. Så opfordringen her fra er: Prøv det!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar